Skriv gärna i vår gästbok

 • Solveig • 15 maj 2017 13:54:12
  Hej Anna!

  Precis läst en artikel i M där du berättar om ditt nya liv i Indien. Vill tacka dig för alla goda läsupplevelser jag fått av dina texter och ser fram emot att snart få läsa brev från Indien.

  Må gott!

  Hälsningar

  Solveig
 • katrin • 30 mars 2016 15:44:01
  Hej Anna!Jag hoppas innerligt att livet ter sig väl för dig var du än är.Jag tycker om färgstarka personer vilket jag anser att du är.All heder till dig!
  Jag hade inte någon vidare kontakt med min mor men aldrig skulle jag smutskasta henne offentligt.Hon uppfostrade oss 8 barn så gott hon kunde,och livet var väl ingen lek för henne kan jag förmoda.Tyvärr fick vi aldrig reda ut saker och ting innan hon avled för 2 år sedan.
  Jag förstår mig inte alls på dina barn som inte stöttar dig mer.
  Med vänlig hälsning/katrin
 • annawahlgren • 23 februari 2016 13:20:05
  Kära Eva, vilken heder och ära! Ja, du sa ju när vi möttes att du inte var någon bokläsare direkt, så du kan tro jag känner mig smickrad! Nu kanske den största äran ska tillfalla Indien, som ju är själva Ämnet för "Breven från Indien", inte författaren... Goa, som ligger oss båda så nära, så kolossalt älskat i hjärtat! Nu ska vi hoppas du njuter av berättelsen och Denzil med. Nästa gång ni kommer "hem" måste ni ju träffa Vito, vars person och godhet boken är tillägnad. Det var så nära men blev ju inte av den här gången. Måste sålunda åtgärdas!! Många kramar till er båda!
 • Eva Järdeholm-Fernandes • 16 februari 2016 14:35:55
  Tack kära Anna för ett så härligt möte i Goa! Nu har jag tom. beställt boken Brevet från Indien och ska bli kul att läsa den. Jag läser aldrig böcker annars så detta är ett mycket stort undantag. Kram Från Eva & Denzil
 • annawahlgren • 15 september 2015 16:04:22
  Här i lilla bokhandeln måste jag berätta att jag är så stolt och glad! Mitt gamla förlag Bonniers gör nu en storsatsning på e-böcker. Av mig kommer man att ge nytt liv åt inte mindre än 12 skönlitterära verk, ända från debuten 1968! Det är så roligt, för de har ju varit utgångna sedan länge och finns knappt att få tag i på antikvariat ens. Titlarna som kommer i e-bokform - för evigt liv i rymden, jaa !! - är dessa: "En av kvällarna i november" (debutboken, noveller), "Bilder från lustgården" (noveller, 1969), "Veka livet" (roman, genombrottet, 1970), "Ge liv" (roman, prisbelönt), "Men icke hade kärlek" (noveller, självbiografiska inslag), "Den sjunde vintern" (roman om äktenskaplig helveteskris), "Lust och längtan" (noveller och sexpamfletter), "Rosengården" (roman med samhällskritiskt verklighetsunderlag), "Mannen i kjol" (satirisk roman om förfelad jämlikhet), "Sorgen" (roman i jagform om en man som har tillsynes allt men tar sitt liv), "Två människors rike" (roman; ett pensionärspar gör sin första semesterresa genom Sverige) och "I kärlekens namn" (roman med självbiografiska inslag från livet i offentligheten, en storsäljare).
  Jag vet att ni alla som letat er hit gläds med mig! Tack!
 • annawahlgren • 15 september 2015 15:24:27
  Kära Kristina! Förlåt, jag har inte hunnit med i svängarna riktigt och inte sett din hälsning förrän nu! Tack för din omtanke. Det finns många barn och barnbarn som visst skulle vilja ha mig kvar i Sverige, men alla har ju sitt, ändå. Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen numera, snart 73 som jag är och med vissa rörelsesvårigheter, och jag har ju redan hem och familj i Indien. Där är ingen åldrande människa ensam en minut, om hon inte absolut vill själv! Värme i alla bemärkelser... och praktiska omsorger oavbrutet. Så länge jag orkar reser jag hem och hälsar på då och då, och så finns det ju faktiskt charter till Goa där jag bor! Men det är som du säger. Sverige bryr sig inte speciellt om äldre människor. Åldringsvården är bättre i Indien, ingen tvekan om saken! Därför att den präglas av respekt, medkänsla och personlig omsorg i vardagen. Kram!
 • annawahlgren • 15 september 2015 15:02:39
  Kära Tinna! Vad glad du gör mig! Tack. Varmt tack! Helt underbart att än en gång få bekräftat hur Barnaboken kunnat hjälpa, handfast, enkelt och konkret. Utan, sannerligen, att skada! Jag är stolt och hedrad över att du vill ge den vidare när dina första barnbarn kommit! Lycka till, kära Tinna. Jag är så tacksam. Kram
 • Tinna • 9 september 2015 18:31:05
  Tack Anna för Barnaboken. Har följt den genom båda barnens uppväxt och tagit del av många goda råd. Tex när dottern var nyfödd och hade så svår överlevnadsångest så hon inte kunde äta och jag kände mig helt hjälplös. Att då läsa om hur detta hanteras var helt underbart. Att hon var tvungen att lugnas innan hon kunde äta och hur man gjorde för att lugna henne. Och detta med kvällstrassel att buffa dom till sömns. Blir så förbannad när folk skriver att det är misshandel att buffa och som kan ge wish-splash skada och hjärnskada. Båda barnen har buffats många gånger och ingen av dom har fått någon hjärnskada. Nu är båda barnen vuxna och utflugna ur boet. När de får sina första barn ska jag ge dem Barnaboken. Tack än en gång Fina Anna för all hjälp.
 • Kristina • 25 juni 2015 12:55:17
  Det är modigt att flytta till Indien. Samtidigt tycker jag att alla dina barn borde ha kunnat hjälpa dig att stanna kvar i Sverige. Har de glömt alla resor och fester du har bjudit dem på? Det är också tråkigt att Sverige inte bryr sig speciellt om äldre människor.
 • Anna Wahlgren • 29 maj 2015 14:28:10
  Tack, kära Sanna! Så glad jag blir! Och VÄLKOMNA alla kära läsare till nya Gästboken här i min lilla bokhandel! Glad vår! Anna
 • Sanna • 29 maj 2015 11:56:47
  Jag vill tacka för fantastisk läsning och ovärderlig hjälp genom Barnaboken! Tack!